MALATYA / YEŞİLYURT - Topsöğüt Ortaokulu

May

Sağlık, Temizlik ve Beslenme Kulübü'nün yapmış olduğu toplum hizmeti çalışması kapsamında okulumuz öğrencileri çevre temizliğinde farkındalığı artırmak için okul ve çevresindeki çöpleri el birliğiyle topladılar.

May

Öğrencilerimizde bilimsel farkındalığı artırmak ve bilim iletişimini toplumumuzun tümüne yaymak için düzenlenen bilim söyleşileri kapsamında İnönü Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Danyal TEKDAL tarafından "Medya Okuryazarlığı"  konusunda söyleşi yapıldı.

Nis

İl genelinde yapılan Bocce Müsabakalarında okulumuz öğrencileri küçük erkekler kategorisinde il birincisi, küçük kızlar kategorisinde il üçüncüsü ve yıldız kızlar kategorisinde il dördüncüsü olmuştur. Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ali BOYRAZ ve müsabakalara katılan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Şehitleri Anma Günü programı öğretmen ve öğrencilerimizin katkılarıyla kutlandı.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında öğrencilerimize eğitimler verilerek deprem tahliye tatbikatı yapıldı.